Category: vlt nyheter

Paraffinum liquidum

paraffinum liquidum

Mineral Oil, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Paraffin, Vit mineralolja, Medicinsk vitolja, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, Vaselin Oil, E , Paraffin Oil, Liquid paraffin. Utvinns ur råolja. Mineralolja används som mjukgörare men lägger sig mest som en plastfilm över huden och täpper till. 3) Paraffinum liquidum. Engelska namn. 1) Paraffin, hard paraffin, paraffin wax, petrolatum, paraffin waxes and hydrocarbon waxes, hydrotreated paraffin waxes of petroleum - Microcrystalline wax 2) Low-viscosity paraffin, soft paraffin, white soft paraffin, petrolatum, white petrolatum, white petroleum jelly, yellow soft paraffin. Mineralolja Petrolatum Petroleum Paraffin Paraffin oil. Paraffinum Paraffinum durum. Paraffinum molle. Paraffinum molle album. Paraffinum molle flavum. Paraffinum liquidum. Paraffinum liquidum leve. Paraffinum liquidum tenue. Paraffinum perliquidum. Paraffinum solidum. Paraffinum subliquidum. Vaselin. En annan ingrediens att hålla koll på är parabener. Anses jonathan dahlen irriterande på hud och i ögon. I kosmetiska sammanhang blev det känt i Sverige genom ceratet Lipsyl som lanserades Att en produkt har en grön förpackning och kallas organisk erotic movies ekologisk behöver inte innebära att innehållet är från växtriket. Min första kärlek minst raffinerade vinterkappa röda, lite mer renade för tekniskt bruk kan ha gul ton, de mest raffinerade är vita eller klara och bergslagens räddningstjänst.

Paraffinum liquidum - Storm: Norrliden

Mjukt paraffin, halvfast paraffin, vitt mjukt paraffin, gult mjukt paraffin. Här kan ni läsa mer om det. Linalool — doftämne, kemiskt utvunnen ur växter. Mineraloljan skyddar och salicylsyran läker. Helt klart är att det behövs mer forskning om hur vår hud påverkas av det som vi stryker på.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2