Category: vlt nyheter

Blue jasmine

blue jasmine

”Blue Jasmine”. Woody Allen visar upp sig från sin sinistra sida och Fredrik Sahlin blir övertygad först efter att ha kalibrerat om instrumenten. Är det månne Valerie Solanas som har spökskrivit manus? I Woody Allens 43e långfilmsregi är i princip alla män svin eller åsnor. De är ego- och sexfixerade och. LIKNAR ”LINJE LUSTA” Cate Blanchett är oförglömlig i rollen som Jasmine när Woody Allen tacklar klass. FILM 23 augusti DRAMA Det här är det bästa Woody Allen gjort på länge. ”Blue Jasmine” är olik hans andra filmer. Det är en tragedi, men den har också en humor och lätthet som saknades i hans tidiga. Cate Blanchett är överklassfrun Jasmine som får se sin sociala prestige, Chanel-dräkterna och lyxlivet smulas sönder då äktenskapet med den rike affärsmannen Hal (Alec Baldwin) upplöses efter att han anklagas för storbedrägeri. Hon flyr New York och anländer desperat och chockad till San Francisco. blue jasmine

Blue jasmine - ska flyga

Visa ämnen Visa inlägg. Bli först med att recensera Blue Jasmine. Men när skruven drogs åt och intensiteten ökade blev jag helt trollbunden. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och utvecklingen av denna webbplats. Vad menar du med konstiga slut här och där? Han en hänsynslös affärsman, hon en lyxhustru som vänder bort blicken för att slippa se hans skumraskaffärer i sängen och på börsen.

Blue jasmine - tillverkas

Helt klart värd att se iallafall. Redaktionen Kontakta oss Skriv för MZ. Kulturnyheternas redaktion Så här kontaktar du oss! Här är musikalavsnitten vi minns Efter Grotescos musikalsuccé. I återblickar får vi följa hennes liv med den kaxige rike maken Alec Baldwin. Svängigt och mycket imponerande, Zara!

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2