Category: värnamo nyheter

Nordhemsskolan

nordhemsskolan

Från allmän tvagning till musikinriktning. Den 30 maj invigdes Nordhemsskolan. Under år har barn styrt sina steg mot den gamla byggnaden på toppen av Nordhemsbacken och idag firas skolan med öppet hus, sång, historisk lunch och tal av kommunstyrelsens ordförande. När de första eleverna. Nordhemsskolan åk F Förskoleklass. Foto: Karolina Vikingsson. Vår skola ligger mitt i Linnéstaden, vi har grundskola och grundsärskola F På skolan går ca elever. Skolan har en skolvärd och ett skolbibliotek som är öppet hela dagen. Vi har musikklasser åk och en valbar inriktning i NO och matematik samt. Nordhemsskolan får skarp kritik av Skolverket. Skolorna i centrum håller övergripande god kvalitet, det råder ett gott arbetsklimat och eleverna trivs. Det konstaterar skolverkets inspektörer i den sista delrapporten för Göteborgs skolor. Men Skolverket ger också Nordhemsskolan hård kritik för att arbetet mot kränkande. nordhemsskolan

Nordhemsskolan Video

Inkomplett Lego - vem har ansvaret - butiken eller tillverkaren? Göta källare — sannegården flärdfulla middagar och fester! Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Kitty lee Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Samtidigt som Nordhemsskolan byggdes swedbank bromma också nuvarande Hvitfeldtska gymnasiet. Den kände byggmästaren Nathan Persson ägde marken, och sålde ett antal tomter för 75  kronor till Göteborgs stad i april Stadsutveckling Göteborg En grön och nära storstad för alla - anita blonde om stadsutvecklingen på den nya sajten Sto:prec Göteborg.

Nordhemsskolan - den

Sök på denna webbplats Sök efter: Byggnaden i nationalromantisk stil på Kråkestadsberget eller Stora Lageråsen [ 2 ] vid Nordhemsgatan 51 stod klar i december , och den 30 maj skedde invigningen i närvaro av biskop Edvard Herman Rodhe , överdirektören i Skolöverstyrelsen B. Vidare utmed Linnégatan och bort mot Slottsskogen — ett av Göteborgs syreproducerande grönområde! Här måste ha krävts en stor kunskap i tekniken att bygga på en plats med extrema förhållanden när det gäller markens natur. Inalles sextiofyra klassrum, tillhörande bibliotek, badanläggning och tre skolkök. Samtidigt som Nordhemsskolan byggdes uppfördes också nuvarande Hvitfeldtska gymnasiet.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2