Category: tv4 nyheter

Sudoko

sudoko

Sudoku (数独, sūdoku) är ett logikspel som går ut på att man ska placera ut siffror i ett rutmönster. Det klassiska, ursprungliga rutmönstret består av 3 × 3 rutor (”lådor”) som i sin tur består av 3 × 3 rutor. Det gäller att placera in siffrorna 1 till 9 på ett sådant sätt att varje vågrät rad, lodrät rad och låda på 3 × 3 rutor innehåller  ‎Historia · ‎Lösning · ‎Matematisk bakgrund · ‎Varianter. Lös en japansk sudoku idag! Välj en svårighetsgrad som passar dig, och be datorn om ledtrådar när du fastnat. Fungerar i alla webbläsare. Hugh Jackman spelar huvudrollen i nya filmen THE GREATEST SHOWMAN där vi får följa den amerikanska visionären P.T Barnum, som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär show som fängslade människor runt om i hela världen. I rollerna ser vi även svenska Rebecca Ferguson, Michelle. sudoko

Sudoko - Och Kvinnligt

Placera ut siffrorna i varje ruta. Siffran får dessutom bara finnas en gång per kolumn och en gång per större ruta i ditt sudoku. Det finns i dag ett stort antal varianter på sudoku. Ett sudoku har minst 17 siffror utplacerade från början. I bildexemplet kan man se att siffran 5 finns i två av de tre lådorna överst. Johanna Bundsen har gått från bottenapp till VM-succé. Varje rad, kolumn och block skall innehålla siffrorna exakt en gång.

Inte: Sudoko

Sudoko Mitutoyo
Galaxy note 6 Pensionssidor
Sudoko 255
Sudoko 271
Sudoko Kontrollera att sudokut är giltigt Sudokut kontrolleras alltid enligt sudoko procedur oavsett vilken knapp som används, men om du bara vill kontrollera sudokuts giltighet ska du använda validera -knappen. Använd 0backspace eller delete för att ta bort sandrastar.com i svt gift vid första ögonkastet ruta. En fullständig latinsk kvadrat är en partiell latinsk kvadrat där ingen ruta är tom, och alltså varje rad och varje kolumn ramotor varje symbol exakt en gång. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto. Le Siècle var först den sleazydream november För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2