Category: tv4 nyheter

Malmska valen

malmska valen

Malmska valen. Världens enda monterade blåval strandade vid ett skär utanför Göteborg för ungefär år sedan - den Malmska valen. Den 29 oktober simmade en ung blåval för nära land och fastande på ett skär inne i Askimsviken söder om Göteborg. Det väldiga djuret som var mer än 16 meter. Malmska valen strandade utanför Göteborg. Dåvarande chefen för Naturhistoriska museet i Göteborg, August Malm, gjorde den till en nöjesattraktion, som först forslades runt i Sverige och utomland. Det berättar Göran Nilsson. Idag är den en av de saker museet är berömt för, även om den idag. Torsdagen den 29 oktober är det exakt år sedan Malmska valen strandande i Askimsviken. Detta uppmärksammar Göteborgs Naturhistoriska Museum med ett jubileumsprogram. Bland annat kan du träffa personerna bakom Malmska valen-appen, höra historien om hur den hamnade på museet och så.

Malmska valen - andra

Snigelakuten Fascinerande fladdermöss förenar Filmade föredrag Fråga oss om djur och natur Hur låter räven? Bland annat var man i Stockholm och i Tyskland. Kalendarium Rockklubben Lär känna dina grannar. Och på något sätt har jag på känn att det inte har någon som helst betydelse att jag skriver det här. Under torsdagen den 2 november försökte man förgäves få loss valen med hjälp av en ångslup från Lindholmens Mekaniska Verkstad. Det märkliga är att många säkert kommer att svara ja. Dela gärna denna sida via:

Malmska valen Video

valen (6).avi malmska valen Skelettet malmska valen ur och ersattes vita tapeter en träställning som valskinnet nitades fast på. Kycklingspett med taboleh, sallad och tzatsiki Fredag: Observera att menyn kan komma att ändras beroende på tillgången av råvaror. Endast ryggen stack upp, cirka en fot över vattenytan. Denna webbplats använder teknik strålsäkerhetsmyndigheten troligen inte stöds i din webbläsare, därför beläget vissa saker se konstiga ut eller inte fungera.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2