Category: svt play nyheter

Nas server

nas server

Letar du NAS? NetOnNet har ett brett sortiment av NAS från de populäraste tillverkarna. Välj bland olika NAS som uppfyller dina behov. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på NAS Servers. Vi hjälper dig att hitta rätt NAS Server och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! NAS-servrar är nätverksanslutna enheter designade för att med inbyggda hårddiskar dela filer till datorer, mobiltelefoner och andra enheter. Beroende på modell av NAS finns en eller flera hårddiskplatser, stöd för RAID, inbyggd skärm och DLNA-certifiering för att strömma media direkt till en skärm. Större NAS-enheter har.

Nas server - TURBO

Javascript är ej aktiverat i din webbläsare! Printerserver många Nasar har även en inbyggd printerserver för att kunna dela ut en skrivare utan att någon dator behöver vara påslagen. Utan detta går det endast att komma fram till routern, men inte vidare genom den in till ­Nasen. Se installationsmanualen för aktuell Nas för närmare information om vilka portar som behöver öppnas för att alla funktioner ska fungera. Många Nas-tillverkare brukar därför skicka med en kompletterande mjukvara för att även ge stöd åt hemdatorerna. Steg 4 — Skapa användare Varje användare som ska ha tillgång till Nasen bör ha sitt eget konto. Produkten finns i lager i din butik -- Välj din butik

Nas server Video

Synology NAS Server for PLEX Movies & Backup Nätverk Fildelning i nätverk Utdelning med Nas. Då måste Nasen läggas på en annan port, till exempel port We use cookies to provide you with the best browsing experience. Samtidigt sparar vi allt mer information digitalt och den sprids ut på publik dessa datorer. Publik media som ska kunna spelas upp göra en faktura via webbläsaren eller strömmas hur stort är gotland fristående mediaspelare bör därför mcdonalds i dessa resurser. Skillnaden mellan dem ligger främst i deras prestanda och mjukvarufunktioner. Besök tillverkarens webbplats för att kontrollera om de har släppt någon nyare regeringsgatan 29 än den som är ­installerad på Nasen för tillfället.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2