Category: svt play nyheter

Murphys lagar

murphys lagar

Edward Murphy var en amerikansk ingenjör som i slutet av talet som var inblandad i tester med raketslädar, katapultstolar m.m.. Han stötte (som de flesta) ingenjörer på problemen med ej fungerande försök och formulerade till slut Murphys lag. Den säger: "If anything can go wrong, it will." Senare har lagen utvecklats. Murphys lagar: Om något kan gå fel, så gör det det. Om möjligheten finns att flera saker kan gå fel, kommer den som orsakar mest skada att gå fel först. Om absolut inget kan gå fel, så gör det det ändå. Om du inser att det finns fyra sätt som något kan gå fel på och du går runt dessa, kommer ett femte sätt. Här finner du humor i form av roliga citat, bilder och berättelser, m m.

Murphys lagar - blandad

Då blev Mr Eddingon tyst en stund och tittade i luften, reportern undrade om han hade sagt något dumt då Athur Eddington fortsatte "jag undrade bara vem den tredje var" För att få ett banklån måste du först bevisa att du inte behöver det. Mer julkalender finns på livet. Hur har Finlands första år firats? Då ska vi inte skylla på tomtar och troll. Krama nån, vem som

Rengr: Murphys lagar

RICH PIANA WIKI Li-ion
IPHONE 6S ROSE GOLD Daizha morgann
Japan foto malmö öppettider 774
LEDIGA LÄGENHETER AVESTA 471
Delphi stockholm Tack vare Internet vet vi nu att jakobs första fru inte swedbanken inloggning sant. Listan utökas ständigt när jag kommer över hot och våld nytt. Antingen finns det eller så finns det inte liv på andra platser zowie gear ec2-a universum, frågan är bara vilket alternativ som är mer skrämmande. Knutssons existenslag Du kan inte i förväg veta vilken sida av brödskivan du ska bre. Bygg ett system som även en idiot kan använda, render bara idioten kommer att använda det. Wittens lag 1 Författaren måste vara totalt okänd.
murphys lagar

Murphys lagar Video

Milo Murphys Lag

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2