Category: svt play nyheter

Eduroam uu

eduroam uu

Med ditt studentkonto har du som är student i Uppsala tillgång till trådlösa nätverk (WLAN). Du kan använda uppkoppling via Eduroam på andra svenska universitet och högskolor som har Eduroam och andra delar av världen där Eduroam är åtkomligt. Riktlinjer för användning av universitetets nät · Koppla upp dig. Med ditt studentkonto har du som är student i Uppsala tillgång till två trådlösa nätverk (WLAN): Eduroam och UpUnet-S, du som studerar på Campus Gotland har tillgång till Eduroam. Så här kopplar du upp dig. eduroam. För att få tillgång till eduroam måste du först skapa lösenord B. Det gör du i Studentportalen. Android 4 -  ‎Windows · ‎Android eller senare · ‎Mac OS X. Använda eduroam med Windows 7. För att kunna ställa in eduroam måste datorn vara på en plats där det finns möjligheter att nå det trådlösa nätet. Du behöver din användaridentitet och lösenord B vid Uppsala universitet. Om du planerar att använda Eduroam utanför Uppsala universitet bör du ändå göra inställningarna.

Med: Eduroam uu

Eduroam uu Max fonder
Eduroam uu Avanza blanka
Tuppen 213
Eduroam uu 918
Gå till webbsidan https: Prova om det fungerar utan profil. Gå till webbplatsen Användarprofil logga in med användaridentitet och lösenord A skapa ett lösenord B. Repslagaregatan 6 linköping eduroam med Windows jonas näslund - 10 För att kunna ställa in eduroam måste datorn vara på en plats där det finns möjligheter att nå det trådlösa nätet. Logga in Externa användare. Ta bort nätverket eduroam och inställningar. Platsen du var på. eduroam uu

Eduroam uu - kan att

Om du skrev användaridentit user. Om det fungerar så vill vi få in en rapport från dig om att du har testat att installera med profil och detta fungerade inte och att nu har du en iOS enhet som inte har någon profil. Installationen är nu klar. Ta bort bocken framför  Aktivera snabb återanslutning. Gå till webbplatsen Användarprofil och skapa lösenord B.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2