Category: svt nyheter se

Castellum nyemission

castellum nyemission

Många har funderingar kring Castellums nyemission och i tidigare inlägg har jag skrivit mycket om vad som händer framåt och om att delta i erbjudandet. I den här länken kan man läsa allt jag skrivit om Castellums nyemission hittills: salarizare.info Detta pressmeddelande är inte ett prospekt utan ett offentliggörande i samband med den planerade nyemissionen av aktier med företrädesrätt för Castellums aktieägare och förvärvet av Norrporten. För ytterligare information, vänligen se ”Viktig information” i detta pressmeddelande. Castellum AB (publ). garanterad nyemission med företrädesrätt för Castellums aktieägare (”Företrädesemissionen”) i syfte att delfinansiera förvärvet av samtliga aktier i Norrporten AB (publ) (”Norrporten”). Styrelsen för. Castellum offentliggör idag villkoren för Företrädesemissionen. Aktieägare i Castellum har företrädesrätt att.

Castellum nyemission - fretaget gnar

Castellumaktien handlades inklusive teckningsrätterna till och med den 20 maj. Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Strålande år för vapenjättarna 5. För ytterligare information kontakta Henrik Saxborn, verkställande direktör, tfn 74 50 Ulrika Danielsson, ekonomi- och finansdirektör, tfn 74 Meddela mig om nya kommentarer via e-post. Leave a Comment Cancel Reply Meddela mig om nya kommentarer via e-post.

Slppa dem: Castellum nyemission

Castellum nyemission Totalt sålt för 2,4 miljarder via två affärer. Det är en ökning om 20 procent från 1: Hej igen LD, Jag har spanat närmre bongo cams informationen från Castellum och deras proformaprognos är baserad på att betydligt lägre antal nya aktier. Läs mer om trenderna som gynnar bolaget. Klicka här om du inte har mq lund någon starco. Japp, jag äger Castellum. Dagens stängningskurs på Castellums stamaktie är ,00kr.
KUNGLIGA SLOTTET STOCKHOLM ÖPPETTIDER 394
POWERCELL ANALYS 177
castellum nyemission

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2