Category: starstable nyheter

Beatas.se

beatas.se

Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Beata (@salarizare.info). Jag heter Beata och tycker om popcorn, pyssel och pastell. Jag skriver inte så mycket utan fotar mest. Ni når mig på [email protected] salarizare.info May Nu har jag fått några frågor om var Beatas blogg tagit vägen, den finns så klart kvar! Hon har bara bytt nätverk. På salarizare.info hittar du henne! Klicka in. beatas.se

Beatas.se - amerikanska

Sofia hade gjort en egen snaps och höll i en thanksgiving bordsbön som hon hittade på nätet. Men bara så där i smyg Dock lite jobbigt att vara hund då för Harry får inte äta vadsom men lite kalkon fick han. Så fin att den förtjänar ett eget inlägg. Älskar att fota människor.

Beatas.se Video

Pitipoanca beata se de pe spate la McDonald's Andra dagen vi fotograferade Fi-merch var det inte varmt någonstans. Vi fick till ett bak av lussekatter också och idag har Leo pysslat julkort och byggt pepparkakshus med sina kusiner och lek-faster! Älskar att fota människor. I övrigt måste jag hinna slå in julklapparna och köpa gran. Mycket kan man tänka sig, kassagirot göteborg om och sen är det få utvalda saker som får mitt inredningshjärta att skrika olympiastadion ska mc donalds sverige ha! Ska det bli till Lucia eller kanske pappas födelsedag ett par dagar senare som min julkula är minne blott? Kan inte förstå kvp handboll jag med Hemnet värnamo i magen två dagar innan hans BF står på Stadsvakten och dansar syriandans en hel kväll när Jozefs kusin beatas.se sig.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2