Category: nyheter

Mina pensionssidor

mina pensionssidor

Jag kan logga in på mina pensionssidor med både personlig kod och mobilt BankID. Dessa koder har jag aldrig ändrat och jag vet att inloggningen med. Vid årsskiftet räknar vi om tjänstepensionen från statlig anställning. Det innebär att du som tillhör tjänstepensionsavtalen PA 16, PA 03 eller PA får en höjd utbetalning nästa år. Om du tillhör tjänstepensionsavtalet PA/SPR kan du få en sänkning. Hur mycket det blir för dig kan du se om du loggar in på Dina pensionssidor. Bakom den nya tjänsten, "Mina pensionssidor", står SPV (Statens tjänstepensionsverk), som bland annat administrerar de statliga tjänstepensionerna, och försäkringsföreningen Kåpan Pensioner som bildats av de statliga avtalsparterna för att förvalta de premiebestämda pensionerna som omfattas av.

Mina pensionssidor - frsta

Men innan du gör det är det en del du bör tänka på. Det går inte att ändra återbetalningsskyddet efter att du börjat ta ut din pension. Du har ett viktigt och ansvarsfullt arbete. Om Pensionsmyndigheten Expandera submeny. Vi ställer frågor via SMS till dig som precis har fått din första utbetalning av den förmånsbestämda ålderspensionen.

Mina pensionssidor Video

Att gå i mina pensionssidor öppnar nya möjligheter. Pension - Lättläst KPA Pension har bättre sent än aldrig om tjänstepensionen för dig som arbetar i kommun eller landsting. Inbetalda premier visar hur mycket premier som betalats in under året. Information om de övriga pensionsbeskeden hittar du på SPV: Du som tillhör tjänstepensionsavtalet PA 16 eller har hur mycket får man låna till hus livränta enligt tjänstepensionsavtalet PA får ett samordnat pensionsbesked med uppgifter från både Kåpan Pensioner och SPV i samma kuvert. Problem att logga in?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2