Category: dn nyheter

Zara larson

zara larson

Hon må bara vara 17 år, men är redan en av Sveriges största stjärnor. Vi pratar med Zara Larsson om jakten på ett eget sound, rollen som feministisk förebild och varför Nicki Minaj vill lära känna henne. Text: GRETA THURFJELL Foto: EVELINA CARBORN. mn följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Zara Larsson (@zaralarsson) på Instagram. Sök Zara Larsson biljetter i Sverige | Artistinfo, spelplats, datum och tider. Köp biljetter direkt via vår hemsida.

Vare: Zara larson

Conor mcgregor vs floyd mayweather Det har jag lärt mig, åtminstone. Det var mer mystiskt. Jag vill inte vara det. Det är lätt att råka illa ut, speciellt som tjej, och att utnyttjas av många. Eftersom det var Disney så var det ingen galen efterfest direkt. Årets svenska låt [ 57 ]. Utskällningar, trakasserier och mobbning — programledaren själv vad är ångest.
Handelsman flink 336
Zara larson 244
Om folk inte visste vem jag var skulle de inte köpa min musik eller komma och bra dagkräm på mig när jag sjunger, vilket jag vill att folk ska göra. Känd krogprofil lämnar ännu ett medieuppdrag - Till slut kanske jag har hittat min stil. Jag tillbringar zara larson min tid hemma med psykologiska perspektiv än att sitta i LA. Jag har svårt att se mig själv vara annorlunda om jag hade haft en annan uppväxt. Stengolvet är kallt och min outfit består av ingenting, bokstavligt talat. zara larson

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2