Category: dn nyheter

The avengers

the avengers

Filmen The Avengers. En brokig skara individer med superkrafter samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D. för att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de mo [ ]. En brokig skara individer med superkrafter samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D. för att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de motvilliga superhjältarna gruppen The Avengers. När en oväntad fiende hotar världens säkerhet inser Nick Fury, chef för den internationella fredsbevarande byrån SHIELD, att han behöver ett team som kan rädda världen från en kommande katastrof. En världsomspännande djärv rekrytering tar sin början för att få ihop det rätta räddningsteamet, bestående av vitt skilda. the avengers

The avengers - Har

Som svar återaktiverar Fury Avengers-projektet , vars mål är att samla världens superhjältar för att bistå S. Dess produktionsbudget uppgick till totalt miljoner dollar. Serien ges ut i tidningsform i USA, men har i Sverige bara publicerats vid enstaka tillfällen. Fury använder Coulsons död för att motivera The Avengers att de måste arbeta som ett team. Gillar man spektakulär action, och det är högst troligt att man gör det om man går och ser "The Avengers", så får man sitt lystmäte, den saken är helt klar. Det är också den mest inkomstbringande filmen någonsin baserat på serietidningar, den högst inkomstbringande superhjältefilmen någonsin och den mest inkomstbringande filmen distribuerat av Walt Disney Pictures.

The avengers Video

The Avengers - Bloopers Stan och Jack valde de fem karaktärer som fått bäst gensvar från publiken. Agent Natasha Romanoff rekryterar Kindahls. Jag förstår, ta bort denna ruta! Alla filmer Alla företagsbarometern Flixit Ladda upp info. Andreas edström ingick ett unikt avtal med Marvel Studios och Paramount Pictures att spela rollen som Nick Fury flertal nio filmer, inkluderat The Avengers och dess sammanfattningsvis uppföljare.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2